- ششمین جشنواره ملی گل ارکیده، دوشنبه هشتم بهمن، با حضور مسئولان ستادی، استانی، شهرستانی و تولیدکنندگان گلهای تزئینی در محوطه باغ گیاهشناسی نوشهر آغاز به کار کرد. در این جشنواره، ۱۰ تولیدکننده ارکیده و چهار تولیدکننده و صادرکننده دانش بنیان این محصول، حضور دارند. تولیدکنندگان گل و گیاه در این جشنواره، انواع گل ارکیده به همراه گیاهان تزئینی را در حدود ۵۰۰ متر مربع فضای نمایشگاهی و ۴۰۰ مترمربع فضای آزاد، در معرض نمایش گذاشته و به بازدید کنندگان معرفی میکنند.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور به نقل از ایرنا، رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در آیین آغاز به کار این جشنواره با اشاره به این که پنج جشنواره ملی ارکیده تا سال ۱۳۹۸ برگزار و بعد از آن به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شد، گفت: امسال ۱۰ تولیدکننده ارکیده و چهار تولید کننده دانش بنیان، در این جشنواره حضور دارند و بقیه مربوط به گیاهان زینتی، آپارتمانی، خدماتی و جانبی ازجمله: کود، خاک و گلدان است.
علیزاده افزود: این جشنواره یک نمود عینی سه جانبه و صمیمانه میان بخش خصوصی، باغ گیاهشناسی نوشهر و مسئولان مربوطه است. وی ابراز امیدواری کرد در کنار این جشنواره، جشنوارههای مشابه دیگری هم برگزار شود.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور یادآور شد: باغ گیاهشناسی نوشهر قدیمیترین باغ گیاهشناسی در کشور بوده که قدمت آن از باغ گیاهشناسی ملی ایران هم، بیشتر است.
علیزاده؛ آموزش، تحقیق، ترویج، تفریح و تفرج و مباحث فرهنگی و اجتماعی را از جمله رسالتهای این باغ گیاهشناسی برشمرد و گفت: مخاطبان این باغ از سنین پایین تا پیشکسوتان را شامل میشود. وی افزود: کودکان و دانشآموزان برای آشنایی با گیاهان و دانشجویان برای تحقیق و پژوهش و محققان هم در بخشهای دیگر، از آن بهره میبرند.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اظهار داشت: اکنون 2000 گونه گیاهی بومی و غیر بومی در این باغ گیاهشناسی وجود دارد که در واقع به عنوان ذخیرهگاهی از ذخایر ژنتیکی محسوب میشود وی ادامه داد: رونق، توسعه و رشد باغ گیاهشناسی به توسعه شهر ما کمک میکند.
گفتنی است: در ششمین جشنواره ملی ارکیده، حدود ۴۵ غرفه تعبیه شده که ۳۵ غرفه مربوط به گل و گیاهان آپارتمانی و بقیه به گلهای ارکیده و شرکتهای دانش بنیان اختصاص یافته است.
این جشنواره با همراهی مسئولان باغ گیاهشناسی و شهرداری نوشهر به بهانه پاسداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، پویایی، گردشگری زمستانی و رونق اقتصادی در این خطه گردشگری مازندران، برگزار شده است.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.