مرکز رشد فناوری های حوزه منابع طبیعی، کاتالیزوری برای فعالتر شدن مؤسسه است

بازدید: 180 بازدید
  • رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در جلسه شواری پژوهشی، ضمن اشاره بر جایگاه و نقش برجسته مرکز رشد فناوری های حوزه منابع طبیعی این مؤسسه تأکید کرد:  همانطوریکه در راه اندازی اینسکتاریوم به دنبال منافع مادی نبوده ایم، در راه اندازی مرکز رشد نیز، به هیچ وجه نگاه انتفاعی نداریم.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، در ابتدای این جلسه ، علی علیزاده ضمن ابراز تسلیت شهادت سید مقاومت، سیدحسن نصرالله در جنایت وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی در بیروت، گفت: ما به عنوان دوستداران محور مقاومت، میدانیم که با شهادت افراد، حتی افراد  بزرگ و منحصر به فردی همچون سیدحسن نصرالله، شاکله مقاومت، قدرتمندتر از پیش به راهش ادامه خواهد داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشکر از پیگیری ها و اقدامات انجام شده به منظور راه اندازی مرکز رشد فناوری های حوزه منابع طبیعی مؤسسه و اخذ مجوز راه اندازی از سوی وزارت عطف و اینکه راه اندازی این مرکز رشد، بدون مطالعه نبوده اظهار داشت: ممکن است نگاه بنده به فعالیت های تحقیقاتی و تبدیل آنها به نوآوری و فناوری دانش بنیان با آنچه در مجامع تحقیقاتی و علمی مرسوم است، کمی متفاوت باشد. اما در مجموع راه اندازی مرکز رشد فناوری های حوزه منابع طبیعی را گامی مثبت و ضروری میدانم که باید با جدیت پیگیری و انشاالله به نتیجه نهایی برسد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در ادامه با تأکید بر این موضوع که نگاه مؤسسه به مرکز رشد، به هیچ وجه، جنبه مالی و انتفاعی ندارد افزود: هدف اصلی موسسه از راه اندازی این مرکز این است که به محققی که توانسته است از طریق تحقیقاتی که انجام داده است، به محصولی دست یابد و تصمیم دارد آنرا، به محصولی تجاری و قابل عرضه و رقابت در بازار تبدیل کند، امکانات و تسهیلاتی ارائه دهد تا این هدف با سرعت و کیفیت بالاتری به ثمر بنشیند. و محقق مربوطه بتواند نتیجه کار خود را ببیند و از عواید مادی و منعنوی آن نیز برخوردار شود.

علیزاده ادامه داد: این حمایت، صرفا مخصوص محققین مؤسسه نیست بلکه میتواند شامل محققین تمامی زیرمجموعه های تات و حتی بخش خصوصی نیز باشد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با اشاره به محاسن مرکز رشد برای مؤسسه اظهار داشت: این کار باعث می شود هم وجهه مؤسسه ارتقاء یابد و هم همکاران مؤسسه احساس کنند وارد عرصه عمل شده اند لذا انگیزه بیشتری برای حرکت به سمت این موضوع پیدا می کنند.

در این جلسه، خلیل کریم زاده اصل، مسئول راه اندازی مرکز رشد فناوری های حوزه منابع طبیعی مؤسسه، گزارش خود درخصوص این مرکز را به اعضای حاضر درجلسه ارائه داد.

وی ضمن اشاره به تعریف مرکز رشد و و ظایف و اختیارات آن، توضیحاتی درخصوص کارکرد مرکز رشد، شرایط اولیه واحدهای فناور و اهداف و وظایفشان، مسیر راه اندازی و فعالیت همچنین، ساختار تشکیلاتی و مراحل اقدامات پیش روی مرکز رشد را به اعضای حاضر در جلسه ارائه و به سؤال های مطرح شده پاسخ داد. در پایان مقرر شد مقدمات تهیه و انتشار فراخوان و سپس داوری درخواست های واصله در اولویت برنامه های آتی قرار گیرد.

در بخش انتهایی جلسه، عملکرد اداره آموزش در سال ۱۴۰۲ توسط سید محسن صادقیان مطهر به اعضای حاضر در جلسه ارائه شد.

گفتنی است جلسه شورای پژوهشی مؤسسه، صبح یکشنبه، هشتم مهر با حضور علی علیزاده، رئیس مؤسسه؛ خسرو ثاقب طالبی، معاون پژوهش، فناوري و انتقال یافته ها؛ مسعود محمودیان، معاون اداري، مالی و پشتیبانی و سایر اعضاء شورا، در سالن جلسات مدیریت هماهنگی امور پژوهشی و ارتباطات علمی برگزار شد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی
اشتراک گذاری
ورود به سایت