کنترل طبیعی دو آفت مهم برگخوار بلوط در جنگلهای طارم و زاگرس، گواهی دیگر بر توان خارق العاده طبیعت در کنترل آفات و بیمارگرهایش

بازدید: 182 بازدید

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، در بازدید روز یکشنبه 1403/06/25 رئیس مؤسسه از جنگل‌های بلوط منطقه حسن‌آباد طارم، و نیز بازدید وی در روز چهارشنبه 28 شهریور سال جاری از جنگل‌های بلوط منطقه باشت، در حد فاصل استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و استان فارس، یک واقعیت مشترک و بسیار مهم اکولوژیکی برملا شد.

این واقعیت عبارت است از: محو کامل دو آفت مهم برگخوار بلوط (آفت برگخوار سفید بلوط در جنگلهای زاگرس و پروانه دم قهوه ای بلوط در منطقه طارم) پس از حداقل سه تا پنج سال طغیان و احیای مجدد درختان در این دو منطقه.

این دو واقعیت، گواه آن است که با آفات و بیمارگرهای جنگل‌ها و مراتع نباید همانند آفات و بیمارگرهای عرصه‌های زراعی و باغی برخورد کرد. توضیحات بیشتر را در سخنرانی رئیس مؤسسه در کنگره ملی گیاهپزشکی کشور که در همین وبگاه آمده است، و نیز این مصاحبه کوتاه، از زبان وی و نیز علی زرنگار، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین ملاحظه نمائید.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.

بازدید رئیس مؤسسه از جنگلهای بلوط باشت در استان کهکیلویه و بویر احمد، به همراه مسئولین مربوطه در دو استان فارس و کهکیلویه و بویراحمد

بازدید رئیس مؤسسه و محقق مرکز تحقیقات استان قزوین از جنگلهای بلوط منطقه حسن آباد طارم

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی
اشتراک گذاری
ورود به سایت