- رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور و رئیس کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت، در جلسه کمیته علمی این طرح در استان مرکزی گفت: نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت، بایستی به صورت تدریجی و افزایشی در درازمدت و با کیفیت بالا، انجام شود تا نهال های کاشته شده در عرصه با موفقیت استقرار یابند.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در این جلسه که امروز یکشنبه و در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار شد ابتدا، محمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، گزارشی از روند اجرا، میزان پیشرفت و مشکلات اجرای طرح مذکور در استان در سال 1402 را ارائه کرد.
در ادامه، دبیر علمی این کمیته، گزارشی از فعالیت انجام شده در سال گذشته را ارائه داد و اعضاء کمیته نیز پیشنهاداتی جهت بهبود روند اجرای این طرح مردمی ارائه دادند.
غلامرضا گودرزی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و رئیس کمیته علمی این طرح در استان، در این جلسه، نکاتی در خصوص توسعه مکانیزاسیون در نهالستان ها و عرصه های کاشت درخت جهت کاهش هزینه و افزایش راندمان کاشت مطرح کرد.
در انتهای جلسه، علیزاده درخصوص نقاط قوت و ضعف این نهضت در سطح کشور مواردی را مطرح و اظهار داشت: این نهضت بایستی به صورت تدریجی و افزایشی در درازمدت و با کیفیت بالا، انجام شود تا نهال های کاشته شده در عرصه با موفقیت استقرار یابند و لازم است چند منطقه مناسب با وسعت قابل ملاحظه جهت اجرای طرح در نظر گرفته شود.
رئیس کمیته علمی نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت افزود: گزارشی تحلیلی از عملکرد اجرای طرح مذکور در سال 1402 تهیه و تنظیم شده تا نواقص و مزایای اجرای آن در استان مرکزی مشخص شود و از اعتبارات و امکانات نهادهای خارج از اداره کل منابع طبیعی استان نیز استفاده شود.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک نمایید.