مشارکت مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با کارآفرینان شهرستان شهریار در طرح نوغان داری

بازدید: 206 بازدید
  • رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در نشست مشترک با مسئولین اجرایی شهرستان شهریار و مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران گفت: این مؤسسه آمادگی دارد در راستای تحقق شعار سال، از ظرفیت های موجود برای راه اندازی پرورش نمایشی کرم ابریشم درجهت ترویج و آشنا ساختن مردم، به ویژه: دانش آموزان، دانشجویان و سایر بازدیدکنندگان باغ، با کارآفرینان این حرفه، همکاری نماید.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، علی علیزاده ضمن تشکر و خیرمقدم به حاضرین در جلسه، توضیحاتی درخصوص تاریخچه، امکانات و ظرفیت های موجود در مؤسسه و باغ گیاه شناسی ملی ایران ارائه داد و افزود: اهداف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، از اهداف اصلی باغ گیاه شناسی ملی ایران به شمار می آیند.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اظهار داشت: این باغ، هم به عنوان یک اثر فرهنگی-تاریخی و هم به عنوان یک اثر طبیعی در کشور، ثبت ملی شده است.

وی افزود: پرورش حشرات، یکی از فعالیت هایی است که در باغات گیاه شناسی دنیا، اجرا می شود و این مؤسسه نیز درنظر دارد با راه اندازی پرورش نمایشی کرم ابریشم، امکان ترویج و آشنا ساختن مردم، به ویژه: دانش آموزان، دانشجویان و سایر بازدیدکنندگان باغ را با این صنعت فراهم سازد.

علیزاده ادامه داد: در این راستا از سال گذشته ضمن هماهنگی با مؤسسه تحقیقات کرم ابریشم برای راه اندازی یک کارگاه نمایشی، لازم دیدیم از تجربیات بانوان کارآفرین این عرصه نیز استفاده کنیم. وی گفت: این مؤسسه آمادگی دارد با کمترین هزینه ممکن، فضایی برای نمایش فرایند تولید پیله ابریشم در جهت آشنا ساختن مردم با این حرفه در اختیار بگذارد. وی در ادامه تصریح کرد: لازم است این همکاری در قالب یک پکیج کامل و تضمین شده باشد.

در این جلسه، معاون فرمانداری شهرستان شهریار ضمن تشکر از برگزاری این جلسه خواستار مکتوب شدن موضوعات و تنظیم یک تفاهم نامه همکاری دوجانبه شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران گفت: این اداره کل میتواند جامعه هدف مورد نظر را در حوزه ظرفیت های آموزشی برای مؤسسه فراهم کند. جعفری ادامه داد: در کارگروه کسب و کار استانداری تهران، دستورکار ویژه ای در این باره وجود دارد و ما آماده همکاری هستیم.

در این جلسه معاون اداري، مالی و پشتیبانی مؤسسه اظهار داشت: لازم است در ابتدا کمیته مشترکی برای شناسایی ظرفیت های طرفین تشکیل شود. محمودیان افزود: فعالیت های مؤسسه در ابعاد آموزشی، پژوهشی، ترویجی، فرهنگی و اجتماعی پیگیری می شود و به ویژه در حوزه آموزش، ظرفیت های فراوانی در این مؤسسه برای همکاری وجود دارد.

گفتنی است در این جلسه مقرر شد کمیته مشترک با ریاست خانم سیده معصومه زمانی (رئیس بخش تحقیقات حفاظت و حمایت) و نمایندگانی که معرفی خواهند شد، تشکیل و موضوعات را پیگیری نماید.

این جلسه روز چهارشنبه 1403/2/5 و با حضور علی علیزاده، رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور؛ محمودیان، معاون اداري، مالی و پشتیبانی؛ خانم جعفری؛ مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران؛ حبیبی، معاون فرمانداری شهریار و نمایندگانی از کمیته امداد، رئیس امور بانوان شهریار، مدیریت جهاد کشاورزی شهریار، نمایندگانی از شهرداری های صباشهر، شاهین شهر، وحیدیه و اندیشه حضور داشتند.

پس از پایان جلسه، اعضای حاضر، از رویشگاه های مختلف باغ گیاه شناسی ملی ایران همچنین، موزه پروانه ها، بازدید به عمل آوردند.

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی
اشتراک گذاری
ورود به سایت