مدیران منابع طبیعی ۱۱ استان مناطق زاگرسی به اتفاق جناب آقای مهندس خلیل آقایی ریاست محترم سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری و جناب آقای دکتر جلیلی، رئیس محترم موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور عصر روز سه شنبه مورخ ۲۷ فروردین ۹۸، برای کنترل بیماری های درختان جنگلی و اجرای برنامه و مدل های اکولوژیکی در محل سالن جلسات ساختمان مرکز اسناد موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع، تشکیل جلسه دادند.
در این نشست، برنامه های عملیاتی و اجرایی برای ۱۱ استان مناطق زاگرسی بر اساس معیار ها و شاخص های مدیریت پایدار جنگل در قالب ۱۷ عملیات طراحی شده و نقشه های اجرایی بصورت رقومی برای هر استان تهیه و ارائه شده است.
در این نشست پس از تبادل اطلاعات مقرر شد عملیات اجرایی پیشنهادی و نقشه تهیه شده توسط هر استان بررسی شده و اصلاحات و پیشنهادات از سوی استان ها با همفکری و مشارکت مراکز تحقیقاتی تکمیل و به عنوان برنامه عملیاتی سال ۹۸ ظرف مدت یک هفته به ستاد پیگیری جنگل های زاگرس اعلام شود.
در این نشست جناب آقای مهندس خلیل آقایی، توجه به جنگل های زاگرس و جلوگیری از خشکیدگی درختان جنگلی این منطقه را از اولویت های مهم این سازمان برشمرده و تاکید کردند: برنامه های عملیاتی تدوین شده از سوی ستاد سازمان از سوی استان ها بررسی و پتانسیل های هر استان طی زمان بندی به ستاد جنگل های زاگرس مستقر در مرکز جنگل های خارج از شمال ارسال گردد.
ستاد جنگل های زاگرس یکی از ستاد های مهم سازمان جنگل ها در کنار ستاد جنگل های هیرکانی است و هدف این ستاد کمک به تقویت پوشش گیاهی و کاهش عوامل تخریب از جمله آفات و امراض و کاهش اثرات بیماری زغالی و آفت سوسک های چوب خوار این منطقه رویشی کشور است.
جنگل های زاگرس بزرگترین ناحیه رویشی کشور محسوب می شود که با بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار وسعت در ۳۰ میلیون هکتار پراکندگی دارد. این جنگل ها ۱۱ استان: کردستان، ایلام، کرمانشاه، همدان، چهار محال وبختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان، فارس، اصفهان، مرکزی و لرستان را در بر گرفته است.
تشکیل جلسه مدیران منابع طبیعی برای مدیریت بوم سازگان جنگل های زاگرس
تاریخ انتشار:
بازدید:
88 بازدید
دستهبندی اخبار و تازه های جنگل
اشتراک گذاری