در حاشیه جلسه شورای پژوهشی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور انجام شد: تقدیر از دو پژوهشگر افتخارآفرین مؤسسه

بازدید: 346 بازدید

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در حاشیه جلسه شورای پژوهشی مؤسسه:

  • “کسب رتبه سوم در جشنواره خوارزمی، نمادی افتخارآفرین از مجموعه فعالیت های این مؤسسه است.”
  • همکاری مشترک با مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور طی دو سال، موجب دستیابی به دانش فنی تولید نشا جلبک های Ulva rigida و fasciata شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، علی علیزاده در حاشیه بیست و یکمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه (13 اسفند) از محمدعلی علیزاده و لیلا میرجانی، اعضای هیئت علمی مؤسسه تقدیر کرد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اظهار داشت”کسب رتبه سوم در جشنواره خوارزمی، نمادی افتخارآفرین از مجموعه فعالیت های این مؤسسه است.” وی در ادامه افزود “همکاری مشترک با مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور طی دو سال، موجب دستیابی به دانش فنی تولید نشا جلبک های Ulva rigida  و U. fasciata شد.”

علیزاده اظهار داشت: “هفته کذشته و در محل سالن ساختمان اجلاس سران، سی و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی برگزار شد و محمدعلی علیزاده عضو هیئت علمی این مؤسسه، رتبه سوم پژوهش‌های کاربردی با طرح معرفی جمعیت اسپرس بردبار 1 و 2متحمل به سفیدک سطحی را به خود اختصاص داد.

وی ابراز امیدواری کرد در سال های آتی، شاهد کسب رتبه های برتر مؤسسه از جشنواره های کشور باشیم.

گفتنی است جشنواره بین‌المللی خوارزمی در چهار محور اصلی پژوهش‌های بنیادی، طرح‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار و در ۱۸ گروه تخصصی شامل زیست فناوری، امنیت غذایی، بحران آب و کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالوژی، نانو فناوری، فناوری اطلاعات، عمران، معماری و شهرسازی، هوافضا، هنر، فناوری های شیمیایی، هوش محاسباتی و فناوری کوانتوم، مکانیک، برق و کامپیوتر و طرح موفق در تولید ملی، پذیرای آثار برتر است.

همچنین بر اساس آمار دبیرخانه این جشنواره، امسال از مجموع، ۱۴۰۵ طرح ارسال شده به دبیرخانه،۴۸۰ طرح از ۴۷ کشور خارجی وجود داشت. پس از بررسی‌ها، ۱۲ طرح اتخاب شد که از این تعداد، چهار طرح متعلق به کشورهای جمهوری آفریقای جنوبی، جمهوری فدرال آلمان، جمهوری ترکیه و جمهوری اسلامی پاکستان بود. افزون بر این، مبلغ جایزه هم ۱۰ برابر شده و برای برگزیدگان ایرانی یک میلیارد تومان و برای برگزیدگان خارجی ۲۰ هزار دلار است.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به سوابق فعالیت های مؤسسه در زمینه جلبک ها از سال 1374 ، گفت: آخرین فعالیت پژوهشی مؤسسه در این حوزه، در مورد دستیابی به دانش فنی تولید نشا جلبک با همکاری مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی بوده است که خوشبختانه با تلاش پیگیر خانم لیلا میرجانی از بخش پژوهشی زیست فناوری و خانم شراره خدامی از طرف مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، به سرانجام رسید.

وی افزود به مناسبت این موفقیت، هفته گذشته طی مراسمی در مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور-چابهار و با حضور رؤسای این دو مؤسسه و سایر مقامات استان، از این دو محقق، تقدیر شد.

علیزاده، در ادامه با توجه به گستره فعالیت های پژوهشی مؤسسه گفت: مطمئناً طرح‌های تحقیقاتی در این دو مورد خلاصه نمی‌شود. هنر بخش‌ها این است که دستاوردهای خود را به خوبی احصا و ارائه کنند تا همین امر باعث ایجاد انگیزه، تشویق و ترغیب سایر همکاران به انجام پروژه های تحقیقاتی شود.

گفتنی است رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در این جلسه، به پاس زحمات محمدعلی علیزاده و لیلا میرجانی، لوح تقدیری به این دو پژوهشگر تقدیم کرد.

 

 

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی
اشتراک گذاری
ورود به سایت