بازدید وزیر جهاد کشاورزی از طرح های کشاورزی و تامین آب شمال سیستان و بلوچستان

بازدید: 88 بازدید

وزیر محترم جهاد کشاورزی، جناب آقای مهندس محمود حجتی ،‌شنبه گذشته با هدف ارزیابی پیشرفت عملیات طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از زمین های کشاورزی، بررسی عرصه های طبیعی این منطقه و ارزیابی الگوی کشت مناسب با شرایط و محدودیت منابع آبی شمال استان سیستان و بلوچستان، به همراه جمعی از مدیران محترم وزارت کشاورزی و با حضور جناب آقای دکتر جلیلی‌، رئیس محترم موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور به سیستان و بلوچستان سفر کردند.

در این بازدید، وزیر محترم جهاد کشاورزی اعلام کرد: عرصه های طبیعی شمال استان نیازمند آب است که امیدواریم با همکاری وزارت نیرو و سازمان محیط زیست بتوانیم این مسئله را رفع کنیم.
جناب آقای مهندس حجتی با اشاره به خشکسالی های این منطقه تاکید کرد: با توجه به کم آبی منطقه، استفاده از الگوی کشت مناسب، بهره وری کشاورزی را بیشتر می کند.
به گفته جناب آقای مهندس حجتی، موسسه تحقیقات سازمان جنگل ها و مراتع کشور، برای حل مشکل ماسه های روان و اصلاح الگوی کشت،اخیرا مطالعات و بررسی هایی انجام داده است.

وزیر محترم جهاد کشاورزی از پیشرفت مناسب اجرای طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان خبر داد و گفت:با توجه به ویژگی های اقلیمی،کشت های گلخانه ای و زنجیره تولید شترمرغ در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،وزیر محترم جهاد کشاورزی،در نشست با مجری،مشاورین و پیمانکاران طرح انتقال آب با لوله به ۴۶ هزار هکتار از دشت سیستان که باحضور استاندار،نماینده مردم شهرستان های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز درمجلس و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد،اظهار داشت:با بکارگیری روشهایی مانند مالچ پاشی،بوته کاری و مبارزه بیولوژیک با شن های روان و ریزگردها درسیستان و بلوچستان مقابله می شود.

وی، پیشرفت اجرای طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان را مناسب ارزیابی کرد و افزود:اقدامات لازم برای تجهیز ایستگاه های پمپاژ و برق رسانی به آنها به منظور انتقال آب به مزارع توسط مجری طرح در حال انجام است.

وزیر محترم جهاد کشاورزی،رعایت الگوی کشت و بکارگیری روش های نوین آبیاری در دشت سیستان را ضروری برشمرد و تصریح کرد:استان سیستان و بلوچستان با توجه به ویژگی های اقلیمی،مزیت های زیادی از جمله تامین انرژی از طریق تابش خورشید برای توسعه گلخانه ها دارد و با در نظر گرفتن محدودیت های منابع آبی ضروری است بر روی کشت های گلخانه ای تمرکز کنیم.

 وی با اشاره به این که در سال های اخیر، پرورش شترمرغ در سیستان و بلوچستان گسترش یافته است،تاکید کرد:زنجیره تولید شترمرغ در استان به منظور بهره مندی تولیدکنندگان از ارزش افزوده محصول خود باید تشکیل شود.

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی اخبار و رویدادها
اشتراک گذاری
ورود به سایت