مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در پی تأسیس مراکز رشد و ورود فناورانه به بحث‌های پژوهشی

بازدید: 163 بازدید
  • علی علیزاده در جلسه شواری پژوهشی، با اشاره به اهمیت و ضرورت تأسیس مراکز رشد و توسعه فناوری در بحث های پژوهشی و علمی، از اراده جدی مؤسسه در راه‌اندازی و بهره برداری از این مراکز خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، در ابتدای جلسه ، علیزاده ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت برادر آقای خلیل کریم‌زاده، از بهنام حمزه، رئیس بخش تحقیقات گیاه‌شناسی و سایر مسئولان باغ بابت بحث کنترل علف‌های هرز  ایستگاه تحقیقاتی البرز تشکر کرد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور  در ادامه با اشاره به تأسیس مرکز رشد و موضوع‌  علم و فناوری در کشور گفت: راه‌اندازی مرکز رشد و ورود فناوری به عرصه علمی و پژوهشی، ریزه‌کاری‌ها و رویکردهای خاص خودش را می‌طلبد و صرف راه اندازی مرکز رشد، این مقوله به سرانجام نمی‌رسد. وی افزود: ما با آگاهی به این موضوع تصمیم گرفتیم که این مرکز را در مؤسسه تأسیس کنیم و بنده به جد دنبال این موضوع هستم.

علیزاده در ادامه با توجه به ظرفیت‌های فناورانه در مؤسسه افزود: سرآمد مباحث فناورانه در مؤسسه بحث گیاهان دارویی و ظرفیت‌های مغفول مانده‌آن است. گیاهان دارویی عرصه‌ای است که به راحتی و با مساعدت می‌توانیم فعالیتی را در آن آغاز کنیم یا از آن حمایت کنیم.

وی ضمن برشمردن دیگر ظرفیت‌های مؤسسه پیرامون مراکز رشد گفت: مرتع و حوزه بذر، صنایع چوب، زیست فناوری، درختان سریع‌الرشد و… نیز از دیگر عرصه‌هایی است که میتوان در آن حرف برای گفتن داشت و زمینه آن در مرکز رشد فراهم است.

در این جلسه، سحر پالیزدار، رئیس اداره نظارت، ارزیابی و پیگیری طرح‌های تحقیقاتی مؤسسه، گزارش خود تحت عنوان “عملکرد اداره نظارت و ارزیابی در سال 1402” را به اعضای حاضر درجلسه ارائه داد.

وی ضمن اشاره به پروسه ارائه و تصویب طرح در اداره نظارت و ارزیابی، به 144 طرح پیشنهادی در سال 1402 اشاره کرد که از این تعداد 75 طرح به تصویب این اداره رسیده است.

در ادامه جلسه نیز محمود نادری مدیر فنی و خدمات امور آزمایشگاهی، به ارائه عملکرد شبکه آزمایشگاهی مؤسسه در سال 1402 پرداخت.

به گفته نادری در چهار ماه نخست سال جاری نیز در حدود ۱۰۰ درخواست از دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی در قالب خدمات آزمایشگاهی داشتیم که سرآمد آن‌ها درخواست‌های سازمان محیط زیست و سازمان منابع طبیعی برای استفاده از خدمات آزمایشگاهی مؤسسه بود که هم‌اکنون درمرحله اجرایی قرار دارد. نادری همچنین از اختصاص بودجه مقابله با ریزگردها در مؤسسه برای خرید نیازهای امور آزمایشگاهی خبر داد.

گفتنی است جلسه شورای پژوهشی مؤسسه، صبح یکشنبه یازدهم شهریور، با حضور علی علیزاده، رئیس مؤسسه؛ خسرو ثاقب طالبی، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها؛ محمد متینی‌زاده، مشاور و رئیس حوزه ریاست و سایر اعضاء شورا در سالن جلسات مدیریت هماهنگی امور پژوهشی و ارتباطات علمی برگزار شد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی
اشتراک گذاری
ورود به سایت