- علی علیزاده در جلسه شورای پژوهشی، ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد یک انسکتاریوم به منظور تولید عوامل کنترل بیولوژیک در باغ گیاهشناسی ملی ایران، وجود آن را از نظر بازدید عمومی و فرهنگ سازی و هم از نظر آموزشی، بسیار ارزشمند دانست.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، علیزاده در این جلسه از فعالیت های اداره روابط عمومی به دلیل ایجاد تحول مؤثر در کیفیت و کمیت اخبار مؤسسه و تولید محتوی و از سویی دیگر، تعامل سازنده با رسانه ها و اداره کل روابط عمومی سازمان تات، تقدیر کرد.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در ادامه، ضمن تأکید بر استفاده از عوامل کنترل بیولوژیک در داخل باغ گیاهشناسی ملی ایران و اجتناب از تیمارهای شیمیایی برای مقابله با عوامل خسارتزای احتمالی، اظهار داشت: ایجاد یک انسکتاریوم در این باغ، هم از جنبه فرهنگ سازی و آشنا ساختن مردم با این روش مؤثر و مفید و هم از نظر آموزشی، می تواند جایگاه باغ گیاه شناسی ملی ایران را ارتقاء دهد.
علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود درخواست کرد طرح پراکنش گونه های مهاجم شناخته شده در ایران با هدایت بخش تحقیقات گیاهشناسی و همراهی سایر بخش های تحقیقاتی مرتبط، بررسی و نتیجه آن گزارش شود.
در این جلسه، سید موسی صادقی گزارش خود تحت عنوان “ارزشیابی پروژه های تحقیقاتی مرکز تحقیقات استان هرمزگان” را به اعضای حاضر درجلسه ارائه داد. وی ضمن اشاره به وضعیت پژوهشگران بخش تحقیقات منابع طبیعی در این مرکز، به موضوعاتی از جمله: وضعیت طرحها به تفکیک گرایش های مصوب استان، تعداد طرح های درحال اجرا به نسبت تعداد اعضای هیئت علمی و کارشناسان، تحلیل کلی طرح ها بر اساس بررسی و اقدامات نظارتی، نقاط قوت و ضعف اجرای طرح ها، راهکارها و پیشنهادها برای اصلاح طرح ها همچنین، دستاوردها و اقدامات شاخص بخش پرداخت و به پرسشهای مطرح شده پاسخ داد.
گفتنی است جلسه شورای پژوهشی مؤسسه، صبح چهارشنبه بیست و چهارم مرداد، با حضور علی علیزاده، رئیس مؤسسه؛ خسرو ثاقب طالبی، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها؛ مسعود محمودیان، معاون اداری، مالی و پشتیبانی؛ محمد متینی زاده، مشاور و رئیس حوزه ریاست و سایر اعضاء شورا در سالن جلسات مدیریت هماهنگی امور پژوهشی و ارتباطات علمی برگزار شد.