به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها، دکتر کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی حکم مسعود منصور را به عنوان رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور صادر کرد.
وی از خسرو شهبازی که در مقطعی پیش از مسعود منصور سرپرستی سازمان جنگلها را بر عهده داشت تشکر کرد و او را مدیری پر تلاش و توانا خواند.
اهمیت جدی به طرح تنفس جنگلها
وزیر جهاد کشاورزی از منصور خواست ضمن حفظ خط قرمز مقام معظم رهبری در حفاظت از منابعطبیعی و انفال، طرح تنفس جنگل را فوقالعاده جدی بگیرند.
اخلاقمداری و حسن خلق، وفاداری به مردم و کارکنان از دیگر موضوعاتی بود که وزیر جهاد کشاورزی به رییس سازمان جنگلها تاکید کرد.
دکتر خاوازی به سخنان ویدئو کنفرانسی مقام معظم رهبری در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود به اهمیت جنگلها، مراتع، آبخیزداری و گیاهان دارویی پرداختند و یادآور شدند که ظرفیتهای خوبی در این بخش وجود دارد که میتواند شکوفایی را در کشور به همراه داشته باشد.
دغدغه های مقام معظم رهبری نقشه راه ما در منابع طبیعی است
در این مراسم مسعود منصور رییس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور که برای قبول مسئولیت سوگند یاد کرده است به دغدغههای مقام معظم رهبری در بخش منابعطبیعی و آبخیزداری اشاره و تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف منابع طبیعی ۱۸ راهبرد مدیریتی را تبیین و به استانها ارسال کردهایم که مسایل فرهنگی، رفتاری و اخلاقی در آن بسیار پررنگ دیده شده و استفاده از ظرفیتهای مجامع علمی، دانشگاهی و بهرهگیری از مشارکت اصحاب رسانه، سازمانهای مردمنهاد و تعاونیها و تشکلها نیز مورد تاکید جدی قرار گرفته است.
وی همچنین گفت: در سالی که بنام سال جهش تولید نامگذاری شده است ۹ محور کاری را با عنوان طرح ۹ در ۹۹ تدوین نموده و به همه استانها ابلاغ کردهایم تا بر اساس آن استانها فعالیتهای یک ساله خود را تدوین و به ستاد سازمان ارسال نمایند تا به عنوان سند اقدام یک ساله منابعطبیعی وارد فاز عملیاتی شوند.
سلام حفظ و نگهداری و توسعه جنگل مرتع وابخیزداری کشور نیازمند مدیریت و بهره مندی از تکنولوژی روز دنیا در بهره وری درست و عاقلانه از ان می باشد لذا با توجه به مساحت جنگل و مراتع کشور ولزوم مدیریت ان و جلوگیری از تخریب این سرمایه خدادادی و ملی شایسته است این سازمان که اکنون زیر شاخه مجموعه وزارت جهادکشاورزی است ارتقا یابد و خود به عنوان یک وزارتخانه مستقل به نام وزارتخانه جنگل مرتع و ابخیزداری کشور شناخته شود
بادرودبه سبز پوشان کشور که با کمترین امکانات توانسته اند منابع طبیعی را حفظ کند
یک ازمشکلاتی که منابع طبیعی با آن درگیر است عدم آموزش کارکنان بخش حفاطتی
است این آموزش بایستی مداوم باشد دوم موضوع مهمتری که به آن کمتر مورد توجه
قرار گرفته داشتن ارتباط مردمی به صورت صیحیح است که باز احتیاج به آموزش ومشاوره
دارد سوم منابع طبیعی به قوه قهریه توجه نموده که بزرگترین آفت هست چهارم دربسیاری
ازمناطق خصوصا عشایری که سابقه زندگی بیش ازتشکیل منابع طبیعی دارند اما تابه حال
نتوانسته اند ویا به علت عدم آگاهی ازقوانین موفق به پروانه یا سند محل یورد خودرا
بگیرندولی متاسفانه ماموران به علت مسلح بودن به قوانین قوه قهریه زندگی را بر هم وطن
خود مشکل کرد استدعاداریم توجه بیشتری بفرمایید