حضور معاون وزیر و رئیس سازمان تات در استان اردبیل

بازدید: 262 بازدید

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و هیئت همراه در سومین گام از سفرهای استانی صبح روز چهارشنبه 19  اردیبهشت وارد استان اردبیل شد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور به نقل از روابط عمومی سازمان تات؛ سید مجتبی خیام‌نکویی و هیئت همراه، در ابتدای سفر، با حضور در گلزار شهدای گمنام شهرستان اردبیل و اهدای شاخه گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کردند.

معاون وزیر و رئیس سازمان تات و هیئت همراه، از مزارع کلزای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بازدید کردند. این شرکت به عنوان زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، در زمینه تولید محصولات کشاورزی، دامی و صنایع وابسته با ۲ هزار و ۷۰۰ نفر نیروی انسانی شاغل فعالیت کرده و به عنوان پیشانی تولید بخش کشاورزی استان، در حال فعالیت است.

خیام نکویی ضمن بازدید از کارخانه قند، مجتمع مزارع ۱۲۰۰ هکتاری کلزای روغنی و دامپروی 22 هزار رأس سنگین و شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان، بر افزایش بهره وری،کاهش هزینه های تولید و دانش بنیان شدن بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: مؤسسات سازمان تات در این زمینه با همکاری یکدیگر می توانند نقش آفرینی کنند.

وی افزود: در راستای تولید چغندر علوفه‌ای کم آب بر، برای خوراک دام شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ، همکاری مشترک مؤسسه تحقیقات چغندر قند، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل و مؤسسه علوم دامی، نتایج حائز اهمیتی حاصل شده است.

خیام نکویی، در دومین روز از سفر به استان اردبیل، ضمن بازدید از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان، تشکیل کارگروه تخصصی علوم زراعی، تشکیل کارگروه تخصصی علوم باغبانی، تشکیل کارگروه علوم فنی و مهندسی و صنایع تبدیلی،کارگروه تخصصی علوم دامی و طیور، تشکیل کارگروه اموزش و ترویج، را از مهمترین مصوبات جلسات این بازدید عنوان کرد.

وی افزود: این کارگروه های تخصصی در راستای تعیین چالش ها، اولویت ها و راهبردهای کشت و صنعت و دامپروی مغان و ارائه راه حل برای آنها با حضور رؤسای مؤسسات تحقیقات ملی، محققان و اعضای هیات علمی و کارشناسان مجتمع، تشکیل خواهد شد.

رئیس سازمان تات مهمترین هدف تشکیل این کارگروه ها را اولویت بندی مشکلات و ارائه راهکار های تخصصی ، علمی با توجه به آخرین روش های تحقیقاتی همچنین، استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و فناورانه عنوان کرد.

رئیس سازمان تات افزود: محققان این سازمان با توجه به اولویت ها و چالش هایی که شرکت کشت و صنعت دامپروری مغان دارد می توانند با در اختیار گذاشتن دانش و نتایج تحقیقاتی سازمان در عملکر آن مثمر ثمر باشند.

خیام نکویی مشارکت مردم در حل مشکلات بخش کشاورزی و عبور از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی دانش بنیان را دو رکن جلسات با شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان عنوان کرد و گفت: این مجموعه، یک ظرفیت مردمی است و باید محور توجه سازمان تات باشد. همچنین، درخواست ارتقاء باغات به باغات درجه یک ،افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از ارقام اصلاح شده، کنترل بیولوژیک آفات ،کاهش ضایعات برداشت و همچنین افزایش تولیدات دامی و ایجاد پایلوت برای دام سنگین گوشتی و شیری از دیگر مواردی بود که در جلسه معاون وزیر و رئیس سازمان تات و هیات همراه با شرکت کشت و صنعت و دامپروری دشت مغان مطرح شد .

گفتنی است بازدید از دامپروری و کارخانه لبنیات، کارخانه پروسس میوه، کارخانه قند، مجتمع باغات، مجتمع زراعت و مرکز تحقیقات گلخانه شهرک‌های کشاورزی و برگزاری جلسات کارگروه ها از دیگر برنامه های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به استان اردبیل بود.

لازم به ذکر است علی علیزاده رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، در این سفر خیام نکوئی را همراهی می‌کرد.

دسته‌بندی اخبار صفحه اصلی اخبار مراکز
اشتراک گذاری
ورود به سایت