تاکید به ضرورت توجه به اثربخشی نتایج تحقیقات

بازدید: 90 بازدید

به گزارش روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، نشست رئیسان موسسه های تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با مقام عالی وزارت جهادکشاورزی، با حضور مهندس حجتی وزیر جهادکشاورزی، دکتر کاظم خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر بخشنده معاون وزیر جهادکشاورزی در امور اقتصادی، مهندس طهماسبی معاون وزیر در امور باغبانی، دکتر خون میرزایی رئیس سازمان شیلات ایران، مهندس جهانساز رئیس سازمان چای ایران، روسای مؤسسات نحقیقاتی و معاونان و مدیران سازمان تات یکشنبه ۳۱ شهریور سال جاری در وزارت جهادکشاورزی برگزار شد.

مهندس حجتی وزیر جهادکشاورزی با اشاره به ضرورت اتخاذ رویکرد نتیجه گرایی در پرداختن به فعالیت های تحقیقاتی بخش کشاورزی به منظور رفع مشکلات بخش اجرا بیان داشت: افزایش بهره وری از منابع تولید، راهبرد اساسی رویکرد نتیجه گرایی در پرداختن به فعالیت های تحقیقاتی بخش کشاورزی است که در این راستا لازم است با گسترش ارتباط و تعاملات بین المللی و بهره گیری از دانش و تکنولوژی های روز و یافته های جدید تحقیقاتی در زمینه افزایش بهره وری در تولیدات کشاورزی از جمله محصولات شیلاتی، اقدام شود.

وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم توجه به اثربخشی نتایج تحقیقات کشاورزی تاکید کرد.

وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم توجه به اثربخشی نتایج تحقیقات کشاورزی تاکید کرد و افزود: در تحقیقات علوم شیلاتی باید زنجیره تولید از مولد سازی تا عوامل موثر بر افزایش تولید آبزیان در مزارع و همچنین حفظ سلامت و مراقبت این محصولات در برابر بیماری ها مورد توجه قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از این نشست، سطح باغات چای کشور را ۲۵ هزار هکتار عنوان و تصریح کرد: تحقیقات در زمینه چای باید توسعه یابد و ارقام جدید چای معرفی شود.
مهندس حجتی گسترش سیستم های نوین آبیاری، توسعه مکانیزاسیون و تولید نهال های پربازده را از دیگر موضوعات مورد توجه برای بهبود تولید چای کشور برشمرد و اظهار کرد: باغات چای در استان گیلان با میانگین بارش سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیمتر، در برخی از ماه های سال، نیاز به آبیاری دارد که لازم است در زمینه تامین آب این باغات اقدام شود.

وی با بیان به این که تغییرات نرخ ارز، نظام کشت در کشور را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: این تغییر موجب رونق صنعت چای و ابریشم  شده اما در برخی محصولات مانند چغندرقند اثر منفی داشته زیرا بعضی از کشاورزان به جای رعایت برنامه کشت این محصول که در کاهش وابستگی کشور به شکر نقش دارد، محصولات دیگر همچون گوجه فرنگی و هندوانه کشت کرده اند که نتیجه آن موجب افزایش تولید این محصولات و پس‌زدگی بازار شده است.

وزیر جهاد کشاورزی معرفی راهکارهای نوین متناسب با شرایط روز کشور را از دیگر کارکردهای مهم موسسه های تحقیقاتی وزارت جهادکشاورزی بر شمرد.

وزیر جهاد کشاورزی معرفی راهکارهای نوین متناسب با شرایط روز کشور را از دیگر کارکردهای مهم موسسه های تحقیقاتی وزارت جهادکشاورزی بر شمرد و افزود: به منظور تامین نیاز روغن و کاهش وابستگی کشور به این کالا و نهاده های دامی، موسسات تحقیقات کشاورزی لازم است در زمینه معرفی ارقام جدید دانه های روغنی با عملکرد بالا و متناسب با اقلیم و همچنین معرفی ارقام جدید برنج با نیاز آبی کم و مقاوم به آفات و بیماری ها، پژوهش و اقدام کنند.

دسته‌بندی اخبار اصلی اخبار صفحه اصلی اخبار و رویدادها
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت