به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، جلسه ارزشیابی عملکرد 1402 این مؤسسه در نشستی با حضور حسن علیپور، مدیرکل دفتر نظارت و ارزشیابی سازمان و هیئت همراه، علی علیزاده، رئیس مؤسسه، معاونین و رؤسای بخشهای تحقیقاتی و اداری- مالی، شنبه مورخ 26 آبان، در محل سالن جلسات اداری–مالی برگزار شد.
در این جلسه، رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور ضمن خیر مقدم به حضار، از ابتکاری که سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در برگزاری اینگونه جلسات به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد مؤسسات و مراکز تحقیقاتی بهکار گرفته، استقبال کرد و افزود: وقتی مؤسسات احساس کنند که در مقطعی از سال مورد ارزیابی قرار میگیرند، قطعاً با انگیزه و تلاش بیشتری، فعالیتهای خود را به انجام میرسانند.
وی ضمن اشاره به پایشهای بلند مدتی که در حوزههای منابع طبیعی، در دنیا وجود دارد اظهار داشت: مواردی از جمله: طرحهای تحقیقاتی بلندمدت، اکوانفورماتیک و هوش مصنوعی از موضوعاتی هستند که در این مؤسسه، به طور جدی در حال پیگیری میباشند.
علیزاده با اشاره به اینکه مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، علاوه بر فعالیتهای علمی، به فعالیتهای توسعهای نیز توجه کرده است افزود: راه اندازی و تجهیز نرم افزاری و سخت افزاری مرکز رشد این مؤسسه به طور جدّ، مورد پیگیری قرار دارد.
در ادامه جلسه، خسرو ثاقب طالبی، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافتهها و مسعود محمودیان، معاون اداری، مالی و پشتیبانی موسسه، گزارشات عملکرد سال 1402 حوزه معاونت مربوطه را ارائه و به پرسشهای مطرح شده پاسخ دادند.
علیزاده پس از ارائه گزارشهای مورد اشاره و موضوعات و سؤالهای مطرح شده از سوی مدیرکل دفتر نظارت و ارزشیابی سازمان و هیئت همراه، اظهار داشت: نقد عملکرد مؤسسه از سوی تیم محترم ارزیابی سازمان، موجب اصلاح نواقص عملکرد مؤسسه خواهد شد.
وی درخصوص موضوع تولید بذر افزود به دنبال محاوط بذری هستیم که بیشترین تنوع بذری را داشته باشند.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای راهبردی منابع طبیعی ابراز امیدواری کرد که جلسات این شورا به طور منظم برقرار شود. وی ادامه داد: بسیاری از بخشهای تحقیقاتی این مؤسسه، تعامل خوبی با سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دارند که البته انتظار ما، بیش از این است.
وی در انتهای سخنان خود ابراز امیدواری کرد موضوع نهضت مردمی کاشت یک میلیارد درخت، با تصمیم وزیر محترم جهاد کشاورزی، تعیین تکلیف شود.
گفتنی است، تیم ارزیابی سازمان تات، پس از اتمام جلسه، با همراهی معاونین و رؤسای بخشهای تحقیقاتی، از جشنواره گلهای داودی و برخی رویشگاههای باغ گیاهشناسی ملی ایران بازدید به عمل آورد.
جهت دریافت اخبار در کانال ایتای مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور کلیک کنید.