نشریه طبیعت ایران جلد ۲ شماره ۴ منتشر شد

Views: 142 View

به آگاهی کلیه استادان، پژوهشگران، طبیعت‌دوستان و علاقمندان به طبیعت می‌رساند شماره ۴ از جلد ۲ نشریه «طبیعت ایران»، مهر-آبان ۱۳۹۶، پیاپی ۵ با اهداف ۱- بهبود نگاه‌های راهبردی در سطح مسئولان کشور، ۲- کمک به تصمیم‌گیران منابع طبیعی ۳- برقراری ارتباط صمیمانه مردم (متخصصان و بهره‌برداران) با مبانی علمی منابع طبیعی ایران با زبانی ساده و روان در اشاعه یافته‌های پژوهشی در علوم مختلف منابع طبیعی شامل: جنگل، مرتع، بیابان، گیاه‌شناسی، حمایت و حفاظت، ژنتیک و زیست‌فناوری ۴- شناساندن منابع طبیعی و اهمیت آن به آحاد مردم و انتقال علم و دانش منابع طبیعی به مردم کوچه و بازار منتشر شد. هم‌اکنون، با کمال مسرت این نشریه در سایت http://irannature.areeo.ac.ir نیز قابل مشاهده است. بدیهی است که ادامه این روند و بهبود کمی و کیفی انتشار این نشریه در گرو همکاری کلیه استادان، پژوهشگران و طبیعت‌دوستان این مرزوبوم خواهد بود. لذا با پیشنهادات و نقطه‌نظرات خود ما را در پیشبرد اهداف مجله یاری رسانند.

همچنین علاقمندان به تهیه نشریه می‌توانند با تکمیل برگه اشتراک و ارسال آن به ایمیل publication@rifr-ac.ir مشترک دریافت نشریه شوند.

در این شماره می خوانید:

تأکید مجدد بر محوریت رویکرد حفاظتی
لزوم تولید گیاهان دارویی در دیم‌زارهای کشور
تأثیر سیاست‌های کلان اقتصادی بر تخریب جنگل‌های شمال ایران
بروز خشکیدگی در بستر زوال جنگل‌های زاگرس
تعیین مالچ‌های مناسب برای تثبیت ماسه‌زارها با روش جدید تعیین ضریب پلاستیسیته
نقش درختان جنگلی در تنوع سخت‌بال‌پوشان چوب‌زی
بررسی عملکرد اسانس گونه‌های مختلف آویشن در شرایط زراعی متفاوت
ایران، گنجینه درختان کهن‌سال
اهمیت حفاظت از تنوع زیستی در فلور خزه‌ای ایران
گفتگوی چالشی با مهندس علی خلدبرین، مهندس محمدرضا گنجی و مهندس امیرحسین لقمان: واکاوی پدیده بیابان‌زایی و مسئله تثبیت تپه‌های ماسه‌ای
تالاب «گندمان» یکی از زیباترین تالاب‌های پرنده‌نگری ایران
ستون توسعه پایدار: توسعه گردشگری کلید حل معضل بیکاری؛ ستون تغییر اقلیم: موافقت‌نامه پاریس و تصمیم آمریکا؛ ستون گیاهان دارویی: چرا توسعه کشت گیاهان دارویی در کشور سرعت لازم را ندارد؟
جایگاه حفاظتی گونه انحصاری Zeugandra iranica در ایران
نقدی بر کتاب جانورشناسی و زمین‌شناسی ایران

Category Home page news News and events
Share
Login to the site