
Views: 23
کتاب “زراعت و فرآوری گیاه دارویی رازیانه ” با تألیف دکتر ابراهیم شریفی عاشورآبادی، دکتر جبرائیل ملکی، دکتر رضا منعم، دکتر محمد حسین لباسچی، مهندس حمیدرضا محبی و مهندسی فاطمه ملکی منتشر شد.
رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) به عنوان یکی از گیاهان دارویی با کاربرد جهانی شناخته میشود. با توجه به خواص دارویی متنوع، این گیاه به صورت خام و همچنین فرآوری شده در صنایع مختلف غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. فصلهای این کتاب شامل پیشینه، گیاهشناسی و فنولوژی، اکولوژی، کشت و صادرات رازیانه در ایران، بهزراعی و بهنژادی رازیانه، دیمکاری رازیانه و ویژگیهای فیتوشیمیایی رازیانه می باشد.