بررسی پیوند راهبرد‌ی موثر بین صنعت و بخش تحقیقات چوب

Views: 77 View

برنامه های راهبردی اثرگذار بخش تحقیقات چوب و صنعت به شروح ذیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت. رئیس محترم موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور شناسایی الزامات را یک هنر در بازار تجارت دانست. ایشان در ادامه ضمن تاکید بر سخنان مطروحه شناخت و شناسانده شدن را از اصول بسیار مهم در این حوزه برشمردند. وی ضمن نقد منصفانه صنایع، ابراز داشتند، صنایع خلا‌های خود را به‌عنوان یک دغدغه نمی‌شناسند. این مقام مسئول ادامه‌ دار بودن تحقیقات را به داشتن راهبرد دینامیک با صنعت دانستند.

معاون محترم پژوهش و فناوری( دکتر فاطمه سفید کن) ضمن اشاره به چالشهای سال‌های گذشته که  براساس آن برنامه‌ های این بخش تحقیقاتی در طی سال‌ های گذشته شکل گرفته بود، افزودند باید نوک پیکان برنامه ‌های تحقیقات براساس چالش‌‌های روز شکل بگیرد. ایشان ارتباط با صنعت را حرکتی روبه‌ جلو قلمداد نمودند و افزودند معرفی توانمندی‌ها و استقرار استانداردهای آزمایشگاهی نظیر استاندارد ۱۷۰۲۵ می‌تواند تاثیر مثبت در ارتباط با صنایع و کارخانجات داشته باشد. سپس چند نوع همکاری بعنوان پروژ مشترک مطرح شد.

دکتر علی اصغر معصومی ضمن مثبت ارزیابی نمودن حرکت‌های روبه‌ جلو، چاره کار را در نزدیک شدن به ادبیات صنعت برشمرد. نایب رئیس محترم شورا (مهندس محمد فیاض) تحلیل وضع موجود را راهبرد کلیدی در تعیین خط مشی آینده دانستند و اضافه نمودند مرجع بودن در استانداردهای چوب و کاغذ کمک بسیار زیادی در شرایط جدید دارد. دکتر مصطفی جعفری با نگاه راهبردی ابراز نمودند راهبردهای ما باید شامل؛

-اتصال نقش قانونی و حقوقی در اتباط ‌با الزامات و استاندارد‌های موجود کشور 

-ایجاد الزامات جدید در بازار چوب و کاغذ 

-تقویت ارتباط با وزارت صنایع، معدن و تجارت باشد

وی در ادامه، الزامات جدید و الزامات موجود را به‌ عنوان راهبرد جدید معرفی نمود. در خاتمه مقرر شد در دو ماه آینده جلسه دیگری در این خصوص برگزار شود.

 
Category News and updates of the strategy formulation advisory group
Share
Login to the site