بیست و هفتمین مرحله نظارت و ارزشیابی طرح/ پروژه های تحقیقاتی مؤسسه
مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، به عنوان متولی پژوهشهای منابع طبیعی در کشور، سالیانه حدود۹۵۰ طرح/ پروژه پژوهشی را توسط پژوهشگران خود در ستاد مؤسسه و بخشهای تحقیقات منابع طبیعی مراکز استانی به مرحله اجرا درمیآورد. برای پایش روند اجرای این طرحها، طراحی و پیادهسازی فرآیندهای شفاف و دقیق نظارت و ارزشیابی از طرف مؤسسه ضرورت پیدا میکند. این نظارت ها بصورت سالیانه با هدف افزایش کارآیی برنامه ها و فعالیتهای پژوهشی، بهبود و ارتقاء کیفیت اجرای طرحهای پژوهشی و افزایش کارآیی پژوهشگران و نیز امور اجرایی و مدیریتی با بهره گیری از توان علمی نیروهای متخصص و دارای تجربه صورت میپذیرد.
طرح های تحقیقاتی بخش منابع طبیعی مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هشت استان کرمان، یزد، اصفهان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، زنجان، قزوین و همدان مورد ارزیابی قرار گرفت.
گروههای نظارت و ارزشیابی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشوردر جهت پایش و هدایت روند اجرای طرح/پروژه های بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز استانها در هفته دوم خود از تاریخ ۱۸ لغایت ۲۳ آبان ماه سالجاری به آن استانها عزیمت نموند. گروههای ارزشیابی در مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استانهای فوق الذکر، با برگزاری جلسات مشترک نسبت ارزشیابی طرح/پروژههای مربوطه اقدام نمودند.
اعضای گروهها:
استانهای کرمان یزد(گروه ۶) متشکل از آقایان دکتر مصطفی جعفری(رئیس گروه)، دکتر محمد حسین لباسچی، خانمها دکتر پریسا پناهی و دکتر نادیا کمالی(دبیر گروه)، استان کرمان با تعداد ۲۶ طرح/پروژه تحقیقاتی و استان یزد با تعداد ۱۷ طرح/پروژه در تمامی زمینه ها مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف توسط این گروه بررسی گردید. لازم به ذکر است که گروه نظارت و ارزشیابی از ایستگاه تحقیقات بیابانزدایی شهید صدوقی واقع در شهرستان اشکذر، سایت لایسیمتری، کلکسیون گیاهان کویری و بیابانی و هرباریوم استان یزد بازدید نمودند. جلسهای با حضور گروه ارزشیابی، رئیس مرکز، معاون پژوهشی مرکز و رئیس بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز استانها برگزار شد و همچنین از پروژههای در حال اجرا در ایستگاههای استان یزد و کرمان بازدید به عمل آوردند.
استان اصفهان(گروه ۱۱) متشکل از آقایان دکتر محمد خسروشاهی(رئیس گروه)، دکتر جواد معتمدی ، دکتربهلول عباس زاده و خانم دکتر سعیده سادات میرزاده واقفی(دبیر گروه)، با تعداد ۳۵ طرح/پروژه تحقیقاتی در تمامی زمینه ها مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف توسط این گروه بررسی گردید. لازم به ذکر است که گروه نظارت و ارزشیابی از ازامایشکاها و هرباریوم و همچنین از پروژههای در حال اجرا در ایستگاهها بازدید به عمل آوردند.
استانهای خراسان رضوی و خراسان شمالی (گروه ۵) متشکل از آقایان مهندس محمد فیاض(رئیس گروه)، دکتر حمید رضا عباسی، دکتر رضا اخوان و دکتر خلیل کریم زاده(دبیرگروه)، استان خراسان شمالی با تعداد ۱۳ طرح/پروژه تحقیقاتی و استان خراسان رضوی با تعداد ۱۵ طرح/پروژه تحقیقاتی در تمامی زمینه ها مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف توسط این گروه بررسی گردید. لازم به ذکر است که گروه نظارت و ارزشیابی از ازمایشگاه ها و هرباریم های هر دو استان و جلسهای با حضور گروه ارزشیابی، رئیس مرکز، معاون پژوهشی مرکز و رئیس بخش تحقیقات منابع طبیعی مرکز استانها برگزار شد و همچنین از پروژههای در حال اجرا در ایستگاهها بازدید به عمل آوردند.
استان زنجان (گروه ۱۳) متشکل از آقایان دکتر بهنام حمزه(رئیس گروه)، دکتر محمد باقر رضایی، دکتر مرتضی خداقلی و دکتر علیرضا افتخاری(دبیرگروه)، با تعداد ۱۳ طرح/پروژه تحقیقاتی در تمامی زمینه ها مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف توسط این گروه بررسی گردید. لازم به ذکر است که گروه نظارت و ارزشیابی از از گلخانه ها- مزارع کشت گیاهان مرتعی و دارویی_ امکانات و تجهیزات مراکز نظیر هرباریوم- ازمایشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و همچنین از پروژههای در حال اجرا در ایستگاهها بازدید به عمل آوردند.
استانهای، قزوین و همدان(گروه ۱۳)متشکل از آقایان دکتر بهنام حمزه(رئیس گروه)، دکتر مرتضی خداقلی، محمد ابراهیم فراشیانی، دکتر پرویز مرادی و دکتر علیرضا افتخاری(دبیر گروه)، استان قزوین با تعداد ۸ طرح/پروژه تحقیقاتی و استان همدان با تعداد ۱۴ طرح/پروژه تحقیقاتی در تمامی زمینه ها مورد نظارت و ارزیابی قرار گرفت، نقاط قوت و ضعف توسط این گروه بررسی گردید. لازم به ذکر است که گروه نظارت و ارزشیابی از گلخانه ها- مزارع کشت گیاهان مرتعی و دارویی_ امکانات و تجهیزات مراکز نظیر هرباریوم- ازمایشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و همچنین از پروژههای در حال اجرا در ایستگاهها بازدید به عمل آوردند.