دکتر علیزاده رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور اعلام کرد: تاکنون بیش از ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش عملکرد تولید، کیفیت، توسعه کشت و بهرهبرداری از گل محمدی توسط این مؤسسه انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه، در نشستی که به منظور هماندیشی تحول در زنجیره ارزش گل محمدی در روز سهشنبه (1402/02/12)، در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، دکتر علیزاده، با اشاره به اینکه نخستین تحقیقات نظاممند در موضوع گیاهان دارویی در مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در زمینه گل محمدی روی داده است، ادامه داد جمعآوری و نگهداری ژنوتیپهای مختلف گل محمدی از سراسر ایران و استقرار آن در باغ گیاهشناسی ملی ایران و مراکز تحقیقاتی استانی به منظور انجام تحقیقات مختلف بوده است.
رئیس مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، تحقیقات ژنتیکی، مولکولی، اصلاح نباتات، سازگاری و آزمون اسانسهای گل محمدی را از جمله فعالیتهای این برنامه عنوان کرد.
علیزاده در همین حال، به اجرای پایلوت تولید گلاب و اسانس اشاره کرد و گفت: در اقدامی منحصر به فرد، برنامه اسانسگیری گل محمدی در حد نیمه صنعتی با هدف استانداردسازی گلاب و اسانس، آخرین مراحل خود را طی میکند. وی تصریح کرد: دستاوردهای این مؤسسه تحقیقاتی در زمینه معرفی ارقام برتر و ارائه به شرکتهای مختلف برای تولید و گسترش کشت این ارقام در سطح وسیع، بسیار موفق بوده است