بازدید معاون پژوهشی، فناوری و انتقال یافته های تحقیقاتی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم

Views: 143 View

به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم خانم دکتر سفید کن معاون پژوهشی، فناوری و انتقال یافته های تحقیقاتی به اتفاق آقای دکتر عباس زاده مسئول بخش تحقیقات گیاهان دارویی و خانم مهندس نجف پور نوائی عضو هیأت علمی بخش تحقیقات گیاهان دارویی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور از این مرکز بازدید نمودند.

دکتر پورمیدانی رئیس مرکز ضمن خوش آمدگویی، مطالبی را در خصوص فعالیت ها و استعدادهای مرکز در زمینه پژوهش، آموزش و ترویج منابع طبیعی ارائه نمود.ایشان اظهار داشتند: استان قم با شرایط جغرافیایی مناسب و تنوع گیاهی  مطلوب، ارتباط موثر با سازمان ها و ستادهای استانی و ملی، حضور کارشناسان متخصص و با تجربه در زمینه تحقیقات و استقبال کشاورزان و بهره برداران پیشرو، زمینه مناسبی برای توسعه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی دارد.

دکتر توکلی مسئول بخش تحقیقات منابع طبیعی نیز گزارشی از عملکرد و فعالیت­ های این بخش ارائه نمود، که اجرای بیش از ۶۰ طرح و پروژه تحقیقاتی، ارائه دستاوردهای تحقیقاتی در قالب مقاله، سخنرانی و کارگاه آموزشی، نگارش و انتشار هفت کتاب تخصصی و بیش از ۸۰ مقاله پژوهشی در مجلات معتبر و عضویت در کمیته علمی و ارائه مقاله همایش های علمی ملی و بین المللی از جمله فعالیت های این بخش می باشد. در ادامه جلسه همکاران استانی نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در زمینه تحقیقات منابع طبیعی ارائه دادند.

خانم دکتر سفیدکن عملکرد بخش تحقیقات منابع طبیعی قم را مطلوب ارزیابی کرد و امتیاز بالای ارزشیابی سالانه طرح های این بخش را از نکات برجسته عنوان نمود. توجه به سیاست های موسسه درخصوص شناخت، حفاظت و احیای عرصه های منابع طبیعی، توسعه پایدار و حفاظت از تنوع زیستی به صورت خارج از رویشگاه و دستیابی به ارزش افزوده را مورد تأکید قرار داد. شناخت چالش ها و موضوعات اساسی منابع طبیعی استان و ارائه راهکاربرای این چالش ها، ترمیم و تکمیل هرم نیروی انسانی و بهره اقتصادی گیاهان دارویی را از جمله انتظارات موسسه از استان برشمرد.

در ادامه از ایستگاه آموزشی – پژوهشی پردیسان بازدید بعمل آمد و مسئول ایستگاه و مجریان طرح های تحقیقاتی در خصوص فعالیت های جاری و چشم انداز برنامه ها در آینده، روند اجرای طرح های تحقیقاتی در ایستگاه و برنامه کشت گیاهان دارویی در قالب طرح های تحقیقاتی، حفاظت ژرم پلاسم و طرح های کارآفرینی و درآمدزایی گزارشی ارائه دادند.  سپس از مزارع و مجموعه فراوری گیاهان دارویی موسسه زائر وابسته به آستانه مقدسه حضرت معصومه (ع) به عنوان مزارع الگویی استان بازدید شد و کارشناسان مربوطه در مورد فعالیت ها و عملکرد این مزارع توضیحاتی دادند.

Category Center news
Share
Login to the site